Velkommen!

Jeg er Christina Jessica, bor i Tønsberg med kjæresten min, sønnen vår Milo og huden Willy. Jeg er utrolig opptatt av å leve det gode liv, og for meg innebærer det å ta vare på kroppen min med næringsrik mat, bruke naturlige produkter både på kropp og i hjemmet, men samtidig unne meg et glass vin eller to, litt smågodt eller en is i sommervarmen. Rett og slett en balanse som fungerer for meg.

Jeg vil at du også skal leve et liv som du digger! Du skal føle deg vel i egen kropp og den skal ta deg dit du ønsker, om det er å leke med barna, danse deg inn i søndagsmorgenen eller spasere opp Besseggen. Magen din skal føles god, du skal være trygg på at du gir kroppen din best mulig påfyll.

Er du ikke helt der i dag? Føles kroppen tung? Orker du ikke annet enn å slenge deg på sofaen etter jobb? Eller plages du mye med luft i magen? Jeg hjelper deg med glede!

Jeg har selv at problemer med kroppen, dårlig selvfølelse, mye vondt i magen og en tro om at jeg må spise lite for å få resultene jeg ønsket meg. Heldigvis har jeg landet i et kosthold som fungerer optimalt for meg, og akkurat det vil jeg gjerne hjelpe deg med også. For det fortjener du.

Christina Jessica 

Ernærings- og livsstilsveileder

Ernæringsterapi, Tunsberg Medisinke Skole - d.d

Hårmineralanalyse, Tunsberg Medisinske Skole - 2023

Matintoleranse, Tunsberg Medisinske Skole - 2022

Kostholdsveileder, Tunsberg Medisinske Skole - 2020

Personlig Trener, Active Education - 2013